Marcus, jag och spåret

Jag skulle träna benen idag, träning blev det men inte som jag tänkt mig. Marcus ville ha sällskap i skidspåret så vi svidade om och drog ut. Vi gick ner för backen utanför oss och stod mitt i spåret och skulle ta på oss skidorna. Då kommer VAIF´s värsta elitåkare, en hel grupp och dom bara svischade förbi. Vi började asgarva och jag såg mig själv i Sällskapsresan.

Det var första gången jag var ute i år och spåret är väldigt backigt, upp och ner mest hela tiden. Första backen upp gick jättebra men första backen ner gick mindre bra. Jag gjorde jordens praktvurpa, vem tror ni stod längre fram i spåret och skrattade? Marcus 🙂

Det är faktiskt inte så lätt

Macke in action

Macke tyckte vi såg lite ”unpro” ut  😮  men vi ska ut igen…..

 

4 reaktioner på ”Marcus, jag och spåret”

  1. Ha ha. Ja lite sällskapsresan varning känns det som. Tycker Macke ser lite snöig ut. Blev det en vurpa där också kanske?? Gud vad du motionerar Ewa. Det är 5 månader kvar till Turkiet.Du vet vad vi brukar säga: Ingen ide att börja för tidigt. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *