Bloggtips?

Blev väldigt förvånad när jag såg Robinson idag 😮 och det var första gången den här omgången. Jag var bombis på att Johan skulle åka men så blev det inte. Nu är frågan hur alla ska åka ut innan finalen på lördag? Lite spännande blev det i alla fall.

Är det nån som har tips på en bra blogg som jag skulle gilla att läsa? Någon som skriver lite roligt så man får skratta lite. Kom med tips!

Mallan Brallan tycker jag ska ha fler bilder på min blogg så här kommer en bild som är fantastiskt rolig 🙂

När Malin skulle operera bort sina halsmandlar 2007 satt vi på sjukhusrummet och väntade. Malin upptäckte min skugga, skrattade och tyckte jag hade värsta häxnäsan 😛 Jag trodde henne inte så hon knäppte ett kort så jag fick se min profil i skuggan och ni ser ju själva. Snacka om näsa! Roligare än så blir det inte idag.

2 reaktioner på ”Bloggtips?”

  1. ja jag kollade också på Robinson igår och hur i hela friden skall alla hinna ut så att det bara är två kvar. Hahahaha jag visste att någonstans i dig bodde det en liten häxa jag kan känna av henne ibland 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.