Jag kom inte iväg

Kattis och två kompisar åkte till Stockholm i helgen och blev modell för en dag. Jag fick frågan om att följa med men ibland är det inte rätt tajming. Fotona var fantastiskt fina, kika gärna in på Kattis blogg och kolla.

 

Idag har jag ”utbildat” två killar från Ungern i vårt affärsystem – på ENGELSKA. Herregud vad kass jag är emellanåt. Jag hittar liksom inte orden men jag tror dom fattade vad jag pratade om i alla fall 😛 Jag kanske borde ha bokat en kurs i engelska istället för digitalfoto.

 

Barn/ungdomar kan vara v ä l d i g t dryga och jobbiga. Hur orkar dom gaffla och bjäbba hela tiden? Jag fattar inte, jag vet att jag var precis lika när jag var liten men….. när pappa sa: Slutdiskuterat, då var det bara att gå därifrån. Ibland undrar jag vad det är dom inte förstår?!? Är jag otydlig när jag säger att det räcker? Det är i alla fall jättetråkigt och jag hoppas det är frid länge eller ännu bättre – för alltid. Hoppas kan man ju alltid göra.

En dag som denna är jag glad över att jag bara har 2 som jäklas, tänk om man hade 10 😕

.

1 reaktion på ”Jag kom inte iväg”

  1. du är skittuff som fixar utbildning på engelska 8) Å det kan jag säga dig att otydlig var du definitivt INTE när du sa att nu räcker det men det gick bara inte fram 😮 Ibland tror jag att ungar har tuggummi i öronen dom hör helt enkelt inte vad man säger 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.