Kursstart

Idag var första gången på fotokursen jag anmälde mig till. Hade inte full pejl på var det låg så jag åkte i god tid. Väl framme på stan kom jag inte ihåg adressen men efter lite yrande hittade jag rätt till slut.

Det var jag, 4 karlar, en äldre dam och en ung kille + kursledaren. En av karlarna jobbar med syrran, världen är bra liten ibland.

Tyvärr hann vi inte gå igenom alla inställningar som finns, slutartider, vitbalans och gud vet vad. Idag var det bara teori så vi knäppte inte ett enda kort men på lördag ska vi till Boulongern och fota. Det ska bli intressant och jag hoppas jag får nån fin bild med mig hem.

Man kan ju inte ha varit på fotokurs utan att ha tagit en enda bild så jag var tvungen att ta en från parkeringen 😛

2 reaktioner på ”Kursstart”

  1. Jag har också gått på fotokurs men då var det på systemkamera, jättekul faktiskt lära sig att framkalla själv och sånt. Vad man ska tänka på när man tar en bild, som är så här i efterhand självklart egentligen 🙂 Kul, hoppas att du kommer ta många och fina bilder 8)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *