Boulongern

7:40 for Malin in som ett jehu i vårt sovrum och gastade

– Mamma, klockan är tjugo i åtta.

– Jaha?!?!

– Ja, just ja, det är lördag idag .

Hon lommade in i sängen och la sig igen *fniss*

 

Jag gjorde matsäck och klädde mig varmt för att åka till Boulongern med min fotogrupp. Jag kände mig ruskigt fånig men som en av killarna sa -Det bjuder vi på idag.

Av 170 bilder ska jag välja ut max 5 bilder som jag ska ta med mig till kursen på torsdag. Både bra och dåliga så vi kan diskutera lite kring bilderna. Det var inte lätt kan jag säga men jag har valt mina bilder nu.

 

Här får ni ett smakprov av några bilder jag tog.

6 reaktioner på ”Boulongern”

  1. Vad duktig du är!
    Hoppas du valt 1,3,4,4 och 8. ( Ettan, femman och åttan är super).

    Tänk att jag också var i Boulongen i dag runt 11-tiden. Jobbade och var på jakt efter hundägare. Slutade med att jag ringde till en hundägare och drog dit. HIttade inte en golden som ska vara den vanligaste hunder i Gävle.
    kram 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.