Förberedelse

Igår kom mina kära vänner Git och Milla hem till mig. Milla och jag behövde en uppfräschning inför fredagens melodifestival. Git färgade håret på oss, kanske var dumt, jag menar silverslingorna kanske skulle passa bra på melodifestival som har lite glittertema 😛

 

Idag har jag varit på fotokurs igen. Jag måste säga att det är riktigt roligt att gå på kurs, speciellt när det är nåt man tycker är intressant. Kanske ska anmäla mig till en kurs i Photoshop framöver.

Snoret har slutat rinna så där hysteriskt, nu är det mest bara tjockt och täppt. Det har blivit väldigt dåligt med promenader i veckan men det är ju så typiskt att man blir sjuk när man väl börjat röra på fläsket.

Malin och mamma har tvärsågat min layout så det är en ny på G, den kommer…..

4 reaktioner på ”Förberedelse”

  1. Blev lite reklam för hårfärgen Casting också 😉 Nu får vi hoppas att låtarna är bättre den här gången. Men kul kommer det bli ändå.

  2. Jag gjorde samma sak, färgade över silverstråna.. tror vi kan glänsa med nått annat än grått 🙂

    Jag håller med Malin och Mamma, det här var bland det tråkligaste du gjort! Ny vill vi se 😉

  3. Ser fram emot den nya layouten.Den är lite beige. Sen vill jag har lite bilder att granska. Du var ju jätteduktig sist.
    kramis 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *