I vår ensamhet

02:45 väckte Anton mig och säger

– Mamma, jag har spytt.

Stackarn, jag väckte Tex som fick torka, själv tog jag mig ner i tvättstugan. Jag har verkligen svårt för spyor och jag ulkade flera gånger. 04:30 var det dags igen men denna gång kom det i hinken. Tack och lov!

Vad är det för fel? Malin, Anton och jag brukar ALDRIG ha magsjuka och denna vinter har vi fått det allihopa och Tex som brukar få det har klarat sig. När Alex kom hem och såg skorppåsen på köksbordet sa han nästan förtvivlat:

– Vem är det som har magsjuka?

Anton skulle träna idag, blev inget. Anton skulle på kalas hos Erik idag, blev inget. Tex skulle till Norrtälje och spela biljard, blev. Jag skulle på fotokurs, blev med dånande huvudvärk men det blev inga fina bilder 😕

Malin åkte till pappa Danne och Anton och jag skulle äta lite mat och se Melodifestivalen med Milla och Wilmer. Nu sitter Anton och jag här hemma i vår ensamhet. Milla sitter i sin ensamhet, jättetråkigt. Vi som sett fram emot att träffas och se ”reprisen” av Melodifestivalen ihop.

Anton är hur pigg som helst nu och då kommer den ständiga kommentaren: -Jag har inget att göra….

Jag bjuder i alla fall på en bild från dagens kurs

4 reaktioner på ”I vår ensamhet”

  1. Nej det här var verkligen inte vad vi hade planerat. Min lillkille sover dessutom så jag är helt solo. Eller jag har ju stora godisskålen som sällskap 😛

  2. men lille Anton då inte kul 😮 visst är det lite orättvist att vi vuxna behöver så lång tid att friskna till på och ungar dom liksom bara spyr och sedan så är det bra 😛 ”jag har inget att göra”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *