Ho ho

Igår kom det ett påminnelsemail om föräldramöte för Antons fotbollslag P-02.

Vi har inte fått nåt första mail men jag hade inte så mycket annat för mig så jag traskade iväg till Åbyvallen. Vägen var så trafikerad så jag fick nästan hoppa upp i snödrivorna för att inte bli påkörd. Alla skulle tydligen till Åbyvallen, jag köade i 15 minuter för att komma in till mötet i cafeterian.

t

Nej men allvarligt, vi var 4 föräldrar på plats + Valbo FF´s ungdomsansvarige. Vi kom fram till att ingen av oss fått det första mailet utan bara påminnelsemailet igår och därav alla föräldrars frånvaro. Det ekade liksom tomt därinne.

Så kan det gå och nästa torsdag 18:30 gör vi ett nytt försök och hoppas att fler föräldrar kan komma. Jag har i alla fall bestämt mig för att inte ta på mig nånting vad det gäller fotbollslaget, oavsett om ingen annan vill eller kan.

1 reaktion på ”Ho ho”

  1. Men eller hur!!!!! vi får väl se…… snart sitter du där som ordförande eller sekreterare eller något liknande 😛

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *