Näsa – Ögon

Nu är jag urlé på mina brillor som skaver på näsan. Jag vill inte ha brillor, jag vill inte ha dålig syn, jag vill inte ha linser…. pust!

Än en gång åkte jag förbi optikern på vägen hem och justerade bågarna lite. Jag måste ha en konstig näsa, den är liksom smal vid näsroten 😮 Knepigt men jag tror den ändrar form. Jag fick nya runda pluttar istället för avlånga, nu är det bara och vänta och se ifall det känns bättre.

Är det någon som vet vad ”pluttarna” heter egentligen? Damen på synsam sa vad dom hette men jag glömde det lika fort.

Läste i tidningen att Memira har en kostnadsfri screening den 23/2. Jag kanske skulle gå dit? men nej, då skulle jag säkert bara vilja operera ögonen och slippa glasögonasen forever. Problemet är att det kostar en hel del… Jag har inte dom slantarna men om Magda kommer…. då ni.

Auge21

1 reaktion på ”Näsa – Ögon”

  1. Helt klart värt att fixa ögonen. Gjorde det, hm minnet sviker, förra århundradet iaf… Visst kostar det, men det gör ju glasögon och linser oxå.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *