En helt vanlig lördag

7:15 började klockorna ringa och en halv timme senare masade vi oss ur sängarna för att denna underbara lördag åka till Sandviken. Anton har spelat innebandycup, 4 matcher, 4 vinster. Bra jobbat!

Mia och jag gick en prommis mellan matcherna och det var INTE skönt ute. -10 grader och det blåste som satan, snön bara yrde. Trots vädret fick jag för mig att åka till köpis, tog svängen förbi Vretas för att hämta upp Git och Linnea som stod så fint och väntade på mig och Malin.

Köpte kläder, lite till mig och mer till Malin. Ikväll blir det tacos och melodifestival med Git och barnen, Nice!

Hoppas på mindre snö och blåst imorgon då det är fotboll för Malin och hockey för Anton. Precis som vanligt 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *