70 kg

Klev på vågen imorse och den visade 70,1 kg!!!! 😮 Kunde inte tro det var sant så jag gnussade ögonen och kollade igen. Jo, mycket riktigt 70,1 kg. Det malde lite i skallen och jag ville verkligen inte tro det. Efter frullen klev jag på igen. 47,3 kg!!! Vågen är helt enkelt trasig, inte undra på att Git var på väg och skicka ut den igår. Ha, Ha!

VG_1_~1

3 reaktioner på ”70 kg”

  1. Ikväll lägger jag upp en rolig tävling på bloggen där man kan vinna valfritt barn plagg från Paulfrank, vore kul om du ville delta!(man behöver inte ha en blogg, kanske fler av dina läsare vill vara med som inte har en blogg)

    hoppas du får en fortsatt underbar dag och kväll!
    Kramar Erica

  2. Ja och jag som har älskat din våg 😮 , men nu har jag köpt mig en egen och jag kan bara säga att din j..la våg är inte bra nu, men min är, gick ner 1 kg bara på att köpa den 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *