Personal shopper

När mamma ska köpa kläder ringer hon mig och frågar om jag vill följa med. Självklart gör jag det. Inte för att jag egentligen förstår varför hon vill ha mig med för det mesta jag plockar fram sågar hon innan hon har provat. Jag tror hon blir ganska nöjd med resultatet ändå 😀

Idag kom hon till mig och jag såg framför mig hur jag skulle glida i nya volvon till köpis men vad tror ni hon kommer i? Jo, gammelhörken, merchan 😮 men det gick ju det med.

Vi började på Diizas och där blev vi kvar i över en timme. Hon provade och provade, hon var svettig och jag var svettig men vi kom ut från affären med flera nya plagg. Nice!

Så kom hon plötsligt på att att hon behövde en skjorta/blus att ha när hon spelar boule. Vi hittade 2 stycken inne på Kapp Ahl. I provhytten fick hon prova rörelserna hon gör på boulen för att se om dom skulle vara praktiska. Jag var kissnödig redan före och höll på att kissa på mig när hon luftsvingade boulekulorna och plockade upp dom igen. Ha, Ha, kul var det i alla fall.      

2 reaktioner på ”Personal shopper”

  1. Men snälla kan inte jag få följa med nästa gång ni ska handla, jag garvar ihjäl mig bara av att se dig Ettan i den trånga provhytten viftandes på dina armar, UNDERBART 😀

  2. haha, förlåt att jag skrattar men ska man ha kläder till ett visst syfte ja då gör hon ju helt rätt. Men det måste ha sett ganska skoj ut hihi.

    Hoppas att allt är bra med er det är så jäkla sällan vi hörs nu förtiden 🙁 Med oss är det bara bra! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *