LKG Akademiska

Idag har vi varit till Uppsala på återbesök med Anton. Allt är planerat och förberett från sjukhusets sida när vi kommer så det tog oss endast 2 timmar att besöka 4 avdelningar. Anton var som alltid medgörlig och gjorde allt läkarna och sköterskorna bad honom om.

Anmälan öron-näsa-hals

Vi gick vidare till plastikkirurgin där en sköterska tog emot oss och gav oss en lapp med planeringen för våra besök.

Första anhalt blev käkortodontisten

Tillbaka till plastikkirurgin där läkaren lyssnade och tittade i Antons hals och bara konstaterade att han pratar jättebra och halsen ser fin ut.

Foniatrin

Anton behövde inte filma näsan denna gång, det räckte med att titta. Han tycker ändå att det är lite läskigt för det känns som man ska spy.

Logopeden

Hos logopeden får Anton prata i en mikrofon och säga meningar som: Kicki kokar korv, Svante vill inte ha vantar, Giggi vill väga guld osv. Allt han säger spelas in men tyvärr finns ingen inspelning från första besöket innan lambå operationen. Inspelningsapparaten var trasig då, synd för det skulle vara himla kul att höra hur han lät då. Man glömmer ju med tiden….

Nu behöver vi inte åka dit på några år. Det finns en teoretisk chans/risk att det nasala talet kan komma tillbaka men den är mycket liten.

2 reaktioner på ”LKG Akademiska”

  1. men den där ungen är väl otrolig han, så himla tålmodig, han fick väl något gott eller gick det bara till mamma det 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *