Mmmm

Igår

Jag ska fortsätta tjata och skriva om mina promenader. Inte för att jag tycker det är roligt att skriva om men det är ungefär det som händer i mitt liv just nu 😛

Git och jag tog stavarna men det var tungt, inget flyt alls men vi gjorde det.

Åkte hem och sen vidare till C & M där vi åt tacos. Det var så himla gott! Efter maten skickade vi iväg alla karlar/killar till Läkerolen på hockey.

Milla, jag, Malin och Lollo satte på en DVD ”Effektiv förbränning”. Där stod vi på rad i vardagsrummet och tränade småfnissandes. Det var svettigt och riktigt kul. Ha, Ha, tänk om nån sett oss, dom skulle tro vi var tokiga. Till och med tonåringarna tyckte det var skoj för dom ville fortsätta. Jag har tyvärr inga bilder för det går ju inte att fota samtidigt som man jympar och vi hade inga åskådare som kunde agera fotograf.

Kl 20 satt vi bänkade för att se Mmmm…Mellofinalen. Riktigt många bra låtar och riktigt svårt att välja men min röst föll till slut på Anna som faktiskt gick och vann hela rubbet.

Vi åt Mmmm…Morötter och gurka som vi dippade. Duktiga vi 😉

Kvällen avslutades med en Hjärter och nej jag vann inte denna gång heller, det var Teckas tur att vinna.

3 reaktioner på ”Mmmm”

  1. Tjata på du 😉 till slut tar man sina promenader av bara farten! Bra både för förbränning och rensning av hårddisken….

  2. hahha om någon skulle sätt oss skulle dom tro att vi var idioter
    rolig lördag kväll kan man säga :).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *