Vad är det för fel?

Trots att det bara är måndag så kunde jag inte låta bli att ställa mig på vågen imorse. Min vägdag är ju tisdag och så här i efterhand skulle jag nog ha väntat till imorgon 😕

Denna vecka -0,2!!! Totalt -0,4!!!

Vad är det för fel??? Ska det gå i den här takten är jag inte nere i min målvikt förrän om ett halvår! Men hur kul är det? Då är sommaren redan över…. Fy vad trist det känns men jag tänker INTE ge upp.

ru

Vi tog som vanligt lunchprommen och efter en stund säger Ann -Vad du springer Ewa, jag hinner nästan inte med. I bakhuvudet satt nog morgonvägningen 😛 Panik liksom…

Nog om det, ikväll blir det hockey på Läkerolen. Egentligen ska jag inventera på Coop 16-22 för innebandyn men jag har ”sålt” min plats. Världens bästa Macke fixar inventeringen till mig för 300 kr. Det är det värt kan jag säga 🙂

.

2 reaktioner på ”Vad är det för fel?”

  1. Det var min första och sista gång jag inventerade på coop. Dom har 2175 förpackningar med möbeltassar. Ikväll somnar jag utan att räkna får…..

  2. Hahahahaha Milla jag tog de lite större sakerna jag, typ 200 förpackningar med extra hjul till klädkorgar (VARFÖR KAN MAN UNDRA) 😮 men jag håller med absolut sista gången jag kunde stå o sova när jag kom hem 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *