Maraton

Nu går det löss både här och där – igen. Vi har pratat om löss på jobbet så jag har känt hur dom små äckliga odjuren har sprungit maraton i skallen på mig hela dagen. Det har verkligen kliat asmycket. Jag visste inte hur fort jag skulle komma hem för att ta fram kammen och sätta igång.

Malin var under stora protester först ut.
-Jag har inga löss, tjatade hon. Hon vet minsann hur det känns eftersom hon haft det förr men jag kammade och kammade. Jag kammade noll, hittade inte en lus. Fortsatte på mig själv och jag var helt övertygad om att hela min skalle var full men inte en lus. Till sist kammade jag Anton och hittade ingen i hans hår heller så inbillning kan man komma långt på 😛

lu

1 reaktion på ”Maraton”

  1. Tag du ett tag runt i familjen med kammen igen om någon dag…..äggen kan sitta som lim på stråna 🙁 uschabuscha otäcka små rackare det där

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *