Ögonlocksoperation

Idag har vi pratat om ögonlocksoperation. Jag gjorde min 2006 och är supernöjd. Inte för att jag ser nån skillnad när jag ser mig i spegeln men på kort kan jag verkligen reagera. Det är ingen jättegrej men ändrar faktiskt utseendet en del.

Så här såg mina ögon ut ”förr”

Så här ser mina ögon ut nu

Det är säkert ingen som kommer ihåg hur det såg ut förr men nu blev ni påmind 😛

Så här såg jag ut direkt efter operationen och dagarna efter. Inte så nice kanske….

6 reaktioner på ”Ögonlocksoperation”

  1. malin din kära dotter, :_D

    gud vad du var blek på den nya kortet, hahahahahahahhahahaahaahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahaha. 😀

  2. Men GUD Ewa kan det verkligen ha varit värt det? Fy, det ser ju verkligen ut att ha gjort sjukt ont. Men resultatet blev ju kanon!

  3. Men herre gu va läskigt, jag tycker du är tuff som pallar med att greja med ögonen, jag är så jäkla rädd att något ska gå fel o jag tappar synen 😮

  4. Hejsan jättefint resultat, jag funderar själv på att göra en ögonlocksoperation på majakliniken i Falun hur lång tid tog det innan du kunde /ville visa dig ute , dvs när gick det röda och blå plus svullnaden ner eller kunde sminkas över.
    mvh Grynet

    1. Tack, det var så länge sedan men jag har för mig att det totalt tog ca. 3-4 timmar. Själva op tar inte lång tid men man ska ju vakna efter sövningen också.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *