Aqua Spa & Relax

Idag var det äntligen dags för Larsson och mig att gå på Floating och massage.

Vi fick ett eget omklädningsrum, badrockar och badtofflor. Jag började med floating och Tex med massage, sen bytte vi. Min upplevelse av floating var sådär, det var en konstig känsla. Man kände liksom inte var man var, ibland fladdrade en massa tankar och ibland försvann man liksom. Svårt att förklara men jag fick inte panik som jag trodde och jag låg i 45 minuter.

Tro det eller ej men här inne låg jag med locket på 🙂

Sen fick jag min massage och jag lovar att det var den skönaste massage jag fått. Om det berodde på människan som masserade eller om det var kombinationen med floatingen vet jag inte men det var helt underbart.

mas

Efteråt kände jag mig som en mosad potatis, helt matt i bena och jättedåsig. Kan rekommenderas faktiskt 😛

pot

2 reaktioner på ”Aqua Spa & Relax”

  1. WOW va är det för ”snyggingar” på bilden 😛 jag kan tänka mig att massagen var skön men fy för att lägga sig i ”lådan” o stänga locket …..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.