Påskafton

Åkte till ma & pa för att äta påsklunch. Gott, mammas mat är alltid god 🙂

Både Lena och jag hade kameran med så det blev en hel del bilder. Här kommer några….

Mitt upp i all fotografering var Zune helt plötsligt borta. Det blev till att gå ut och leta…

Snön är ganska hård så Zune kunde galant gå på snön utan att sjunka ner och då var det heller inga problem att ta sig över staketet. Jag såg honom strosa runt nere i skogen och ropade till Lena var hon skulle gå så hon kunde fånga in honom.

Lena har alltid varit mer praktiskt och nogrann än mig, lite som pappa. När vi var liten gjorde vi varsin påsktupp på slöjden och min var naturligtvis slarvigt gjord, fort skulle det gå. Lenas var perfekt, fint sågad och filad i kanterna, perfekt målning. Lenas tupp har alltid stått nere och min har stått uppe. Ha, Ha, lite dissad där men döm om min förvåning när tuppen helt plötsligt hade tagit Lenas plats nere. Anledningen var att Lena tagit hem sin tupp 😀

Snygg va?

Glad Påsk!

5 reaktioner på ”Påskafton”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.