Stretcha

Milla och jag förenade nytta med nöje, vi tog en promenad till stan. Det tog oss 40 minuter men vad gjorde det när solen sken och himlen var blå.

Jag har haft satans ont i vaderna ett tag. Dom krampar liksom och när jag har gått ca 30 minuter går det över. Skitjobbigt! Jag undrar hur många gånger jag har fått höra att jag måste stretcha mina superkorta baksidaben muskler  😮 och ändå gör jag inte det. Jag tror det är lösningen på mitt vadproblem så det är väl bara att ta sig i kragen.

Väl framme i stan sprang vi på alla affärer men hittade inte mycket. Jag letade efter nåt med färg i vilket inte är lätt när man inte ”ser” dom kläderna. Jag ser dom svarta men försökte att inte stirra mig blind på dom. Milla är oxå väldigt svart så jag fick inte direkt nån hjälp av henne 😉

Tro det eller ej men till slut hittade jag 2 st klänningar med lite färg i. Förhoppningsvis kommer det bilder på onsdag…

3 reaktioner på ”Stretcha”

  1. Ser att vi lever ett ganska likt liv i våra ”bästa” år 38-39 ..eller jag menar 27-28 😉
    Härligt att du hittade något färgglatt, och jag hoppas få se lite bilder på inköpet 🙂
    Ha en fin måndag! 🙂

  2. Ja men det är ju det jag säger, stretcha, stretcha, som jag gör varje gång jag varit ute o tränat *fniss*, hoppas ni får en underbar onsdag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *