Modell för en dag

Igår packade Milla och jag väskan och for med tåget till Stockholm för att vara modell för en dag.

Tänk att rean började precis när vi kom, det blev många besök på alla HM.

Vi åt lunch på ett kinahak men både Milla och jag var lite nervösa så det gick väl sådär att få i oss lunchen. Vi gick vidare till Stureplan och The Studio och plingade pirriga på dörren.

Vi fick skriva in oss och sen gick allt med en rasande fart. Upp på en stol och blev make-ad och sen lite styling av håret. Det var inga väntetider alls så vi fick genast komma in till fotografen som var en tjej. I förväg hade vi bävat för att det skulle kännas fånigt att posera men det gick jättebra och var inte alls så jobbigt.

Tyvärr var det fotoförbud därinne 🙁

Det svåraste var att välja bilder, människan som visade dom sa att det går så snabbt så, typ 5 minuter. Hon måste ha tyckt vi var tvärdryga för vi tog minst en halvtimme på oss :mrgreen: Lite sur blev hon…

Här är i alla fall resultatet

Foto: The Studio

Nån Top Model blir jag aldrig men bilderna är helt OK ändå.

Vi gick nöjda och glada därifrån, det var en rolig upplevelse!

Shoppingen fortsatte, in och ut i alla affärer och efter en dags rea såg det ut som om nån slängt en bomb i affärerna. Det låg kläder och galgar på hela golvet och det lilla som satt kvar på ställningarna hängde på trekvart. Kan inte folk hänga upp kläder efter sig om dom har ner det???

Vi tog en paus på ett café för att äta en macka och pusta ut, när klockan var 7 drog vi oss ner till station och då var vi helt färdiga.

Vi lyxade till med en varsin chokladboll.

Kl 8 tog vi tåget hem till Gävle och Valbo igen.

10 reaktioner på ”Modell för en dag”

 1. Du är skitsnygg Ewa 😛 WOW, det låter som ni hade en underbar dag i storstaden med både make, hår, fotografering, shopping och inte minst en CHOKLADBOLL 😆

 2. Du blev ju jättebra Ewa! Lampbilden blev jättehäfig. Mina lampbilder blev helt kokko. Spegelbilden var också jättefin.Den i svartvit tror jag blir kanon som en förtoring på canvasduk till gubben. 🙂
  kramis
  modellkattis

 3. Det blev fina bilder. Men jag känner knappt igen min egen dotter.
  Blusen/klänningen ser också fin ut fast den inte är svart.
  Kram mamma

 4. Skitsnyggt med nya bilden i layouten. Om jag får tycka så skulle du bara han en bild i ena hörnet. Blir kanonfint!!!!
  kramis

 5. Jättefina bilder. ser fram emot att åka ner med dottern när jag får hem henne från staterna. vad kostar det då?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *