Kärringsnurra

Snön har smält betydligt fortare än jag kunde tro. Malin cyklar till skolan och tycker det är skönt för då kan hon sova lite längre.

Nu för tiden vill alla ungdomar ha en cykel modell kärringsnurra. Det spelar ingen roll om den är ny eller gammal och den ska ha cykelkorg 😮 I alla fall är det så här i Valbo, undrar hur många mammor som får ha sin cykel ifred.

Jag har en relativt ful kärringsnurra modell 90-tal. För många år sedan när cykeln var ganska ny skulle jag av någon anledning frakta den med bil. Kommer inte ihåg vart eller varför men jag kommer ihåg en sak.

Jag satte cykelstället på bilen och hakade på cykeln. Gick kanon ända tills jag svängde ut på Upplandsleden. Jag tittar i backspegeln och ser cykeln studsa runt på vägen. Grymt pinsamt!!! Var det verkligen min cykel och hade jag satt fast den så dåligt? Ja men så illa var det och vilken tur att det inte kom en bil bakom. Jag kommer inte ihåg vad jag gjorde med cykeln men känner jag mig själv så lämnade jag den efter vägen tills Danne kunde komma och hjälpa mig 😛

Cykeln klarade sig undan med ett supervint bakdäck. 

C

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *