Rosa naglar

Jag gillar rosa, jag gillar glitter så månadens naglar blev en kombi av det.

Snygga tycker jag!

_______________________________________________________________________________

Malin är hos pappa, Tex spelar biljard och Anton är hos Rasmus. Jag som tänkte köpa lite godis och titta på Wild Kids med Anton men fick ändra mina planer när han ringde och frågade om han fick sova hos Rasmus.

Min första tanke angående godiset var: Bra, då ”behöver” jag inte äta godis idag. Min andra tanke var: Det är lördag och visst ska jag äta godis idag. Ringde Tex och fick liksom lite medhåll att det var OK att äta godis. Hur fläng får man bli?

Jag åkte till Tempo och hittade minsann ingenting jag var sugen på men valde till slut en Geisha. Rosa och fin som den var matchade den mina naglar. Om ni bara visste hur fort det gick att trycka i sig chokladen. Som om det är mindre onyttigt om den försvinner fort?

Nu ska jag se Bröllopsduellen och dricka vatten 😛

1 reaktion på ”Rosa naglar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.