Sista på rullen

Jag försöker få mina barn att BYTA toarulle om man tar det sista pappret. Jättejobbigt tycker Malin och säger: -Det kan väl du göra…

En dag såg det ut så här

Titta närmare

Hon tycker att hon var jättesmart när hon hängde lite papper över den tomma rullen 😀

Ungefär som om inte jag skulle fatta att hon gjort det 😛

Speciellt till dig Nattis – Hett tips!

Jag måste ändå säga att det är lite komiskt och jag fnissar för mig själv när jag ser det.

6 reaktioner på ”Sista på rullen”

  1. :mrgreen: Men nu avslöjade du mig Ewa, hur ska jag ta mig ur det här…Peter tror ju fortfarande att det är en slump att det alltid blir 1-2 rutor kvar av pappret 🙂 Malin jag tycker din idé är lysande 😉

  2. Nu ska ni alla få ett ”hett” tips ifrån en gammal mamma :mrgreen: låt den tomma rullen sitta kvar o ta eget papper med in (glöm bara inte att ta med ditt papper ut därifrån också) lovar att det inte sitter en tom rulle så himla länge, och Ewa det är ett fördärv att ha en hållare för extra papper du kommer alltid att vara den som byter då låt det bara vara en rulle 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *