Inte skönt

Stressade som sjutton för att hinna vara i Sandviken kl 12:30. 12:33 slog jag ner rumpan i väntrummet och fram kommer en tjej och kollar vem jag är. Ja säger hon, kl 13:00. Öh, va? Upp med min lapp och där står det minsann 13:00. Fattar inte vad jag fått 12:30 ifrån men jag var i alla fall ute i god tid.

Det gjorde nästan ont idag, det var inte skönt. Sari som tatuerade frågade om hon skulle lägga på mer bedövning när hon kört ganska hårt ett tag. – Nej fortsätt du bara, sa jag men tänkte (fy f-n vad ont det gör)

Hon tyckte jag var tålig 😮 Det kanske jag är… men definitivt inte när jag går till tandläkaren 😛

En blomma kan oxå vara tålig 🙄

1 reaktion på ”Inte skönt”

  1. Skönt att komma lite före tid ändå… så man kan varva ner lite. Jag skulle hellre ha ont av vadsomhelst utom hos tandläkaren – det är det värsta jag vet…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *