Städdag och seriepremiär

I dag var det dags för årets vårstäddag i området. Alla som bor här hjälps åt att sopa grus, kratta löv och fixa det som behövs. Det hela avslutas med korvgrillning. Det går fort när man är många och det är kul att se alla efter den långa vintern. Tänk att det kan gå en hel vinter utan att man knappt sett sina grannar 😮 Anton och Rasmus skötte ”kiosken” vilket är lekstugan med drickaservering. Dom skötte jobbet alldeles utmärkt. Malin hjälpte till att både kratta och köra skottkärror med löv.

Malin har spelat seriepremiär mot GIF på Åbyvallen. Himla skönt när dom kommer upp i den åldern så dom både får träna och spela match här på Åby. Å andra sidan har Antons lag precis börjat på Sportis så vi har några fler år framför oss att åka dit. Det blev oavgjort 1-1 men jag som inte har nån splitvision tycker Valbo borde ha vunnit 😛

1 reaktion på ”Städdag och seriepremiär”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *