Iphone

Jag har sagt: -Jag ska ALDRIG köpa en telefon med touch.

Tecka önskade att han spelat in när jag sa det 😛 så han kan påminna mig när jag får en massa idéer. Min mobil är gammal men bra, tvyärr har displayen fått sig en smäll. Jag ser inte vad det står i början av SMS:en. Egentligen har jag bara min telefon till att ringa och SMS:a med. Har jag verkligen behov av en avancerad telefon? Kommer jag att använda alla funktioner eller vill jag ha den bara för att den är cool?

ip

Iphone är skitläcker men kan någon tala om för mig hur man beter sig om man har långa naglar??? Hur lätt är det att skriva ett SMS med sidan av fingret? Touchen tar inte när man pickar med naglarna…

 

1 reaktion på ”Iphone”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *