Betalt och klart

Insåg att det inte alls är långt kvar till semestern. Man väntar och längtar ett helt år och sista veckorna bara svishar till så är man där.

Turkietresan är betald och klar, mindre än 5 veckor kvar nu….

Jag hade planerat att ha min sista semestervecka 33 men blev ganska snart upplyst om att skolan börjar den veckan 😮

Jag trodde skolan började som vanligt vecka 34. Jag struntar att ha semester då för vad ska jag göra hemma själv? Jag sparar den istället så kanske Milla och jag tar en vecka med Alfons och Malin lite senare i höst. Eller så blir det en ny markis, den vi har är inte bra. Det är rent ut sagt skitful och trasig. Fick pris på en ny, 9 400 kr inkl. montering = 1 vecka i solen för 2 😛

Det är samma visa varje år med semesterplaneringen. Ingen vill ha semester före midsommar och hur många veckor har man då att spela på? Det är jättesvårt att få ihop det när man måste gå om och täcka upp för varandra. Det är bara att konstatera: Vi bor i rätt land men på fel breddgrad.

.

1 reaktion på ”Betalt och klart”

  1. Nä men åk iväg du skit i mig bara gör det …….. köp en ny markis Ewa den som sitter nu är för taskig alltså 😛 och som jag alltid säger till dig 😛 -det drabbar ingen fattig :mrgreen:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *