Maskinexpo

Har tillbringat dagen i Barkaby på Maskinexpo där vi är med som utställare. Riktigt nice faktiskt, skönt att få göra nåt annat än att sitta på arslet framför datorn hela dagen. Ännu mer nice var att solen sken hela dagen 😀

Vi åkte bil och jag körde hem. Fatta att det var bilköer ända till Arlanda 😮 Hur orkar man bo i Stockholm? Det är så skön känsla när man svänger in på Valbovägen och ser Valboskylten och kyrkan. Jag är hemma då! Jag hade samma känsla när jag var liten och kom ner vid viadukten och såg Järvstaskylten. Tänk att jag hamnade i Valbo, jag som ALDRIG skulle bo i Valbo. Hi, Hi

För drygt 10 år sedan såg jag en liten ynklig privatannons i tidningen. Radhus Myråsvägen säljes. Jag hade ingen som helst aning om var det låg men telefonnumret sa mig att det låg i Valbo och vi bestämde oss för att åka och titta. Jag behövde inte se speciellt mycket förrän jag kände att här ska vi bo och så blev det trots att MÅNGA tyckte vi var helflänga som köpte ett så dyrt radhus. Idag är det ingen som tycker det….

I början var det lite jobbigt, jag kände inte en kotte här men tiden gick och genom barnen träffar man väldigt mycket folk. Valbo är verkligen hemma för mig nu och jag trivs så himla bra!

Nu säger jag bara -Heja Anna!

.

1 reaktion på ”Maskinexpo”

  1. Ja tänk vilken tur för mig att du såg den annonsen 😀 Hur skulle jag ha klarat mig utan dig 😛

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.