Helgen…

Det borde hända mer på en helg än på veckodagarna och det gör det väl i och för sig.

Igår spelades det 3 fotbollsmatcher 😮 otippat va?

Malin spelade med sitt eget F96 mot Sätra och vann med hela 13-1 och jag lovar att det kunde ha slutat med 20-1 för så många klara chanser missade dom. Sätra hade en match mer spelad och låg etta i tabellen så jag trodde det skulle bli en tuff match men så blev det inte. Dom är duktiga våra tjejer :mrgreen:

Jag susade sedan vidare till Strömsbro där Anton spelade sammandrag – 2 matcher. Jag missade hans första match. Anton stod i mål och gjorde tydligen en hel del bra räddningar mot Huge och dom vann matchen med 3-1. Match nr. 2 var mot Sätra och dom vann med 6-2 varav Anton gjorde 2 av målen.

Det blåste lite småkallt på Testebovallen så det var kofta på, kofta av.

Eftermiddagen tillbringade jag i solen på altanen. Det var nog första gången mina ben och fötter fick sol i år och dom blev lätt röda. Nu ljög jag, dom blev väldigt röda. Snyggt! Vita bakben, röda framben.

Vi åt Kina hämtmat hos Crille och Milla på kvällen. Kortleken åkte naturligtvis fram….

Idag väntar motionsbingo och 2 fotbollsmatcher. Malin med F95 och Alex med herrarna.

 

1 reaktion på ”Helgen…”

  1. De är mycke nu 😛 tur att du gillar o sitta på fotboll Ewa, och det där med röda ben känner jag till (aj) 😕

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *