Ledig

Jag har tagit mig en ledig dag idag. Plockar ut min sista föräldradag forever, dom förfaller idag när min 8-åring går ut 1:an.  Känns helt otroligt att han blivit så stor och fort har det gått, alldeles för fort.

Skolavslutningen äger rum i Valbo Kyrka en så pullig tid som halv elva, därav mitt beslut att ta ledigt. Ingen idé att åka till jobbet för ett par timmar och sen känna sig stressad över att man ska tillbaka.

Malin har ”egen” avslutning utan föräldrar då det är lokalbrist på skolan. Dom brukar normalt vara i sporthallen men där lägger dom nytt golv nu.

Ska kamma till Antons rufs och fixa till mig själv, ordna fika och åka bort till C & M. Dom bor så nära kyrkan så vi prommar därifrån och slipper leta parkering.

bt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.