Märkligt

Jag har haft ont i skallen/nacken HELA helgen men nu när det är söndag kväll då ska det minsann släppa. Mycket märkligt, borde väl vara tvärtom egentligen. Den borde komma krypande ikväll i så fall men nej, jag älskar mitt jobb, eller inte… men jag är glad att jag har ett jobb 😉 som jag dessutom trivs med.

Vi hade en diskussion om miljon/miljardvinst tidigare i veckan. Det skulle vara jättetråkigt att vinna en massa pengar och inte ha nån att göra alla roliga saker med. Alla normala människor jobbar så ingen skulle ha tid/råd att följa med på allt kul. Chrille kläckte bästa idén. Vinner man så mycket pengar kan man ”anställa” sin bästa kompis. Fatta vad kul man kunde ha 😀 Nu låter det som om jag inte skulle dela vinsten med min love men det skulle jag naturligtvis göra. Grejen är den att jag vet att han inte vill springa på manikyr, pedikyr, ansiktsbehandling och gud vet vad. Det är där kompisen kommer in i bilden. Smart men det förblir nog en dröm.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *