Kungligt bröllop 4


Jag sov läääänge igår och läääänge idag så förmodligen behövde jag det. Skönt var det i alla fall.

Varje år har vi garagefest lördagen före midsommar, så även i år. Vi tjejer i området fick lite problem eftersom brännbollen krockade med bröllopet. Karlarna och barnen spelade brännboll och vi tittade på tv. Vi sprang sedan mellan femkamp, tv, mat, tv, fika, tv hela kvällen.

Många tycker att det varit hysteri kring detta bröllop och det har det i och för sig varit men det rör mig inte i ryggen. Jag tycker dom är ett fantastiskt par, Kronprinsessan Viktoria och Prins Daniel. Hur många gånger i livet får man följa ett kungligt bröllop? Detta är mitt andra men förra gången var jag 5 år och minns ingenting.

Men alltså tänk så här, sonen kommer hem och berättar att han träffat en tjej

-Jaha, vad kul, vad heter hon då?

-Viktoria

-Vad jobbar hon med då?

-Hon är prinsessa…..

 

Victoria-daniel-vagn

Mångas tårar föll i kyrkan och mina här i soffan. Tex bara tittade på mig och Malin tyckte jag var töntig men det bjuder jag på. Det var så VACKERT!

Grannarna Camilla och Petra var här senare på kvällen och vi såg Daniels tal med tårar i ögonen. Han gjorde det så himla äkta och fint.

Viktorias klänning var jättefin, enkel och inte en massa ryschpysch, precis min stil. Ska vi nu kritisera något så blir det Daniels glasögon. Dom är inte snygga, fattar inte varför han envisas med att ha dom. Jag saknade oxå kyssen i kyrkan efter att dom bytt ringar. När prästen höll sitt tal trodde jag aldrig han skulle sluta, herregud, han pratade hur länge som helst.

Jag kommer förmodligen att se många repriser av denna underbara dag och nu är det väl bara att vänta på att det kommer en liten prins eller prinsessa.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Kungligt bröllop

 • Ettan

  Jag satt framför TVn nästan hela dan och kvällen. Det var jättefint allting.
  Men springande säpomän är ingen hit. Daniel gjorde verkligen bra ifrån sig med sitt tal på både engelska och svenska. Och inte behövde han fusklappar heller.
  Jag gissar att det kommer en prinsessbaby i maj nästa år.
  Kram mamma

 • Git

  men visst är det helt underbart 🙂 dom var så grymt kära och gulliga med varandra, och Ewa jag hävdar att du har fel vad gäller glasögonen, dom passar honom perfekt 😛

 • Bombshell in a Nutshell

  Jag håller med dig på många punkter, gosh det lät väldigt vuxet för å vara jag. Men i alla fall, tyckte också dom borde kyssts efter prästens tal, och var gäller Daniels glasögon så satt vi faktiskt också och kritiserade dom under själva kvällen, hehe 🙄

  Men han har i alla fall bytt ifrån dom som var boxerrobert-kopior!