”Sista” kvällen

Imorgon natt bär det iväg hemåt igen. Ikväll är alltså sista riktiga kvällen och jag vill inte att det ska vara det. Normalt brukar jag vara nöjd efter ca 10-11 dagar men jag vill inte hem nu.

Vi lämnade barnen på hotellet och gick strandpromenaden bort till Turkiska Ullared för att shoppa det sista. När vi klev ut på gatan kändes det ganska svalt, Chrille tyckte t.o.m att det kändes kallt 😮 Det tog inte lång stund så rann svetten. När vi kom tillbaka till hotellet sätter jag mig bredvid Malin och hon utbrister

-Men mamma, svetten bara rinner på hakan, fy vad äckligt!

Så svettig var jag och det var inte bara på hakan kan jag säga 😛

Barnen fick ta ett nattdopp och det borde jag oxå ha gjort 8)

1 reaktion på ””Sista” kvällen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.