Playa del Myråsen

Anton hade ingen lust att åka på badet idag så vi blev hemma på Playa del Myråsen och det var ganska skönt faktiskt.

Alex, Svärd och jag gick ner i grusgropen och sköt luftgevär. Det var skitkul! Har inte gjort det på mer än 10 år men lyckades träffa en 8:a i alla fall 🙂 Attans otur att kameran blev kvar hemma. Ni skulle ha sett när vi kastade oss ner i en grushög och sköt liggande. Det blir fler gånger och jag lovar att kameran ska med då 😛

Lämnade Malin och Frida på sommarkväll och åkte vidare till ma & pa. Vi fick världens starkaste kaffe och jag vet inte om morsan tappade hela kaffeburken i filtret eller om hon bara tappade räkningen när hon skopade 😉 Bullarna var som vanligt goda.  

Imorgon blir det Valbobadet igen, härliga sommar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *