Tallrikar

Så har man börjat jobba…

Trots att jag hade jättesvårt att somna på söndagkväll kom jag upp bra igår morse.

Det låg fina högar med mappar på mitt skrivbord, kändes så himla bra att allt inte bara var en enda röra. Det var lugnt på jobbet och jag fick undan en hel del, missade t.o.m att det var lunch 😆

Imorse var det värre, vaknade med jordens megavidriga huvudvärk. Riktigt skittråkigt, kändes som om jag skulle spy. Det var bara att pallra sig iväg och det värsta släppte framåt förmiddagen men jag har haft ont hela dagen 🙁

07:10 när jag satt vid min dator på jobbet började Erik Saade skråla Manboy i min väska. Inte för att jag hade uppfattat att han inte skrålade medans jag låg i sängen men vaknade gjorde jag i alla fall. Vet inte vad jag tänkte på när jag ställde klockan igår.

Anton har ”flyttat” till Fam T-S, han sover och är där på förmiddagen och sen är han och Wilmer här på eftermiddagen/kvällen. Han gjorde lika förra året när vi jobbade en vecka mitt i sommaren. Tur vi har så snälla vänner som hjälper oss.

Malin tycker det är skönt att få vara hemma själv men egentligen tror jag att hon saknar brorsan lite 😉

Så till rubriken….

Vi har efter att ha pratat om det i säkert 2 år äntligen köpt nya tallrikar. De vi hade var så himla repiga, fula och kantstötta. Vi har dessutom slagit sönder flera stycken så vi hade alldeles för få.

Det blev Ikeas Färgrik

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *