Seven-Eleven

Jag ska jobba seven-eleven (7-11) i 2 veckor nu. Hoppas bara att det blir badväder så man har nån nytta av ledigheten. Det känns riktigt bra för inte är väl sommaren slut redan?!

Nu har nog igelkotten på vår gård fått barn oxå. Igår kröp i alla fall en liten igelkottsunge in i vår bod. Jag föste inte ut den och jag vet inte om den är kvar där men dom kanske har byggt bo där inne. Vad vet jag?!

Det händer ingenting, absolut ingenting som är värt att nämna. Gillar inte såna här dagar men man kanske skulle göra ett megaryck och fara runt med dammsugaren och moppen 🙄

Drömde världens värsta dröm inatt. Vaknade, somnade om och fortsatta drömma samma hemska dröm. Nu ska jag tydligen flytta till en liten, ynklig 4:a på Flemminggatan. Jag får inte bo kvar här för Tex 😥 Han har minsann legat vaken halva nätterna, funderat och kommit fram till det…. tur att det bara var en dröm. Jag vaknade igen och insåg att jag inte ville och kunde somna om. 06:40 satt jag vid köksbordet och drack kaffe och läste tidningen.

kkopp

Jag har gjort om designen och det är säkert flera som tycker den förra var bättre, jag vet i alla fall 2, Git och mamma. Ni vet – dom känner inte riktigt igen sig men vi låter det gå några veckor så tycker dom säkert att den är bra 😉

PS. Drömmen var så verklig så jag kan rita en planlösning över lägenheten 🙂

2 reaktioner på ”Seven-Eleven”

  1. Visst är det äckligt med sådana drömmar man är glad när man vaknar o det bara var en dröm 🙂 Jag gillar verkligen inte den nya looken liten text o mycket svart 🙁 det är bara bilden på dig som är bra 😀

  2. Ha ha ha Nej, den blev inte så bra. Den är så mörk och dyster med det svarta. ”SpicyEwa min vardag” var mycket finare på förra. Men jag får väl vänja mig.
    Kram mamma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *