Omkörning

Tänk så här:

Jag kör min lilla grå på E4:an på 110-sträcka. Jag kommer ikapp en bil som kör ca 90. Varför man nu ska köra 90 där det är 110?!? Jag blinkar, kör över i vänsterfilen och påbörjar då min omkörning.

Bilen jag kör om körs naturligvis av en äldre herre som håller båda händerna stadigt på ratten, typ 10 i 2. Jag gasar… och han gasar… jag gasar lite mer… han gasar lite mer. Men IDIOT säger jag högt för mig själv.

Tittar på hastighetsmätaren och är då uppe i 120 och kör jäms med bilskrället jag ska om. Irriterad som sjutton trampar jag ner pedalen ännu mer och kör till slut om. När jag väl är om saktar fanstyget ner farten till sina trygga 90 😮

Men VARFÖR, kan någon tala om varför man gör så???

bil

1 reaktion på ”Omkörning”

  1. Ja men eller hur VARFÖR???? har också råkat ut för en av dessa ”gubbar” gillar att styra o ställa förmodligen, ”VÄGGRISAR”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.