Äntligen

Det händer inte mycket i mitt liv nu för tiden…. är det bra eller dåligt? Jag kan tycka att det är ganska bra. Jag har semester och då ska man vila ordentligt för snart är sommaren slut och då är det MÅNGA långa dagar till nästa ledighet.

Idag har jag sett 2 fotbollsmatcher, Malin spelade en vinstmatch med F-97 och Alex div 3 spelade mot Dala-Järna. Det har gått riktigt tungt för herrarna, 3 poäng på 13 matcher, inte bra men idag blev det äntligen vinst med 2-1. Måste bli världens största artikel i tidningen imorgon 😛

Total torka, har ingenting att skriva så varför skriver jag? Har ingen inspiration över huvud taget och inget händer. Jättekul att dela med mig av att jag har lagat mat idag 😯 Ungsbakad falukorv och potatis. Jag förstår att många är chockerade *fniss* Jag som bor med en ”kock” som hänger över axeln så fort jag försöker få till nåt i köket vet att jag bara kan släppa allt så fixar han det. Idag var han inte hemma så jag fick göra på mitt sätt 🙂

Imorgon blir det upp i ottan, Anton ska till hockeyskolan och jag till jobbet. Inte för att jobba då eller jo fast jag har semester. Jag ska ge Ann lite info så hon inte svimmar sin första dag efter semestern och för att jag ska kunna ha semester utan dåligt samvete.

Nej men jag som har semester tar en godisbit och tjockar på mig lite till. Nästa vecka ska jag oxå….

1 reaktion på ”Äntligen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *