Åfesten

Vi lyckades pricka in Eskilstuna med deras Å-festen, typ vår cityfest. Vi tog en runda bland alla karuseller och jag åkte ”Shock” med Malin och Anton. Man satt i en soffa och den snurrade runt åt sidorna. Såg ut som en ”skön” karusell men hua vad det pirrade i magen och kändes som jag skulle flyga ur. Jag asgarvade och nästan skrek om vartannat. Malin höll på att skratta ihjäl sig åt mig. Kul var det!

Anton ville hoppa i alla hoppborgar medan vi tittade på och blev biten av en massa knott.

Malin ville åka ”Shock” med mig en gång till och jag gjorde det. Jag blåhöll ju hela turen så jag nästan hade ont i händerna men när karusellen saktade ner släppte jag. Karusellkillen såg det och så fort jag släppte drog han på fullt igen. Där satt han med ett flin på läpparna och hade nog väldigt roligt åt mig 🙂

Efter att ha ätit både sockervadd och popcorn gick vi nöjda hem till hotellet igen.

Idag tog vi en shoppingrunda och vägen förbi Stockholm hem. Lite roligare än Västerås trökväg. Vi åt sen lunch på Max i Uppsala som var öppet denna gång.

En alldeles lagom tripp så här i slutet av semestern. Nu är det bara typ 45 veckor till nästa sommar och semester 😕

4 reaktioner på ”Åfesten”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *