Back in business

Gjorde ett tappert försök att somna i tid igår. Gick mindre bra, som de flesta söndagar vred och vände jag mig hur många gånger som helst innan jag somnade. Det resulterade i att jag inte såg vidare pigg ut imorse och det fick jag höra oxå :mrgreen:

Git har frågat i flera veckor om jag ska med ut på prommis men mitt svar har konstant varit:

-Nä, jag har semester

Idag är semestern slut och jag gick ut stenhårt med en 40 min prommis på lunchen. Bra jobbat där!

Det är minsann ingen mjukstart efter semestern, träning för både Malin och Anton. Då Anton tränade tog Milla och jag en prommis till Köpis för att köpa ett nytt supercoolt nagellack från Isadora. Bra jobbat där!

Slutar väl med att man får träningsvärk 😉

 

Coolt va? Man målar med vilken basfärg man vill och sen på med graffitin. Jag köpte svart och vit, extrapris på HM 49:50, som hittat. Jag kommer däremot inte att måla än på ett tag men jag lovar…. när jag väl gör det kommer det en bild här.

1 reaktion på ”Back in business”

  1. BRA där Ewa 🙂 och ikväll blir den 5 km med mig, för idag tar jag INTE cykel till jobbet (ser ut att bli regn) hehehehehe

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *