Galen dag

Det har regnat…. spöregnat….

exakt hela dagen

================================================================

Jag bytte tillbaka till min ”gamla” design, jag trivs nog bättre med den men jag ska byta färg till rosa så småningom. För övrig har jag jäkla mycket problem med sidan. Får ofta att den inte uppdaterar ordentligt och sidan kan inte visas. Vet inte om ni får samma problem men det kunde vara bra om ni skrev en kommentar så vet jag. Antingen får jag byta webhotell eller så lägger jag ner bloggen för det här blir jag galen på 👿

1 reaktion på ”Galen dag”

  1. Jo jag gillar ju som bekant denna design bäst, men klar att det passar dig med rosa Ewa 🙂 idag har det varit för djävligt att komma in på din blogg och nu när jag ville lägga en kommentar fick jag backa o prova om 6 ggr 🙁 MEN lägg inte ner bloggen (jag gillar att läsa den) men byt hotell eller vad man gör 😛

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *