Toca

Stora Larsson blev tydligen lite laddad av bilspelstävlingen på jobbet förra veckan och lilla Larsson när han var hos kusinerna och körde. Idag när jag kom hem stod en kartong i vardagsrummet, kartongen innehöll ratt och pedaler så det var bara att installera Toca på datorn.

Det kommer förmodligen att bli ett och annat race….

—————————————————————————————————————-

Imorse vaknade jag med jordens megaheadache 😕

Alvedon har en förmåga att lösa upp sig innan jag hunnit svälja därav kakan. Jag tuggar den tills det bara är att svälja och stoppar snabbt in tabletterna så dom slinker ner med kakan och sen skölj med vatten. Smart drag!

Huvudvärken släppte framåt 3.

Jag har haft fullt upp på kvällarna denna vecka så jag har inte sett ett enda avsnitt av Idol. Trist men jag får väl kolla i efterhand så jag håller reda på vem som är vem 🙂

1 reaktion på ”Toca”

  1. Hahaha boys will be boys, tur att de har en så skicklig datanörd hemma !!!!! Ewa du ska nog satsa på brustabletter du hjärtat eller så får du göra som jag gör till Linnea, som också har svårt för att svälja, pressa tabletterna mellan två skedar till ett pulver 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *