Marmaduke

Både Milla och jag är utan karlar i helgen. Regnet bara öser ner så vi bestämde oss för att gå på bio – Marmaduke med barnen.

Vi bokade inga biljetter men insåg att vi var tvungna att dundra in och köpa för att inte bli utan. Milla åkte först och fick inte ut några biljetter i automaten, ”transaktionen avbruten”. Testade med mitt kort men icke, ”transaktionen avbruten”. Vi fick vänta till kassan öppnade men vi hade tur och fick biljetter ändå.

Marmaduke var tillåten från 7 år. Jag brukar inte vara så förtjust i barnfilmer men den här var rolig och helt klart sevärd. Lite sorglig på slutet så har man känsliga barn kanske man ska skippa filmen. Det satt en flicka bakom oss som grät både högt och ljudligt.

Nog för att det har regnat idag men inte så här mycket, det nya ”vattenspelet” på torget var faktiskt fint

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *