Var är biljettautomaten?

Jag slog av en nagel så jag fick boka en tid för lagning på StudioQ. Fick en tid vid lunch så jag åkte ner och parkerade på samma parkering som jag alltid står på när jag ska dit.

Vill inte riskera p-böter så jag rafsar fram några kronor att stoppa i automaten

Jaha, men var är automaten? 😮

Jag sprang vidare runt hörnet till nästa automat men den var oxå borta. Ni ska inte tro att det stod nån info för det gjorde det minsann inte. Jag menar om dom håller på att byta ut automaterna borde dom väl informera om det och kanske hänvisa till en annan automat. Man har ju inte all tid i världen och definitivt inte för att springa runt halva stan och leta efter en automat.

Den här skylten satt kvar

Jag var inte ensam om att yra runt på parkeringen och till slut kommer en tjej och säger att man måste SMS-parkera. Jaha, men då måste man registrera sig och anslutningsavgiften är 99 kr. Helt sjukt! Ska jag alltså betala över 100 spänn för att parkera 30 minuter? Jag betalade inte för parkeringen idag, vägrade helt enkelt. Som tur var fick jag ingen P-bot men om det suttit en lapp på rutan hade jag blivit galen 😡

3 reaktioner på ”Var är biljettautomaten?”

  1. Då hade du tur idag. Jag undviker att åka till stan. Blir galen på alla dyra parkeringsavgifter och avstängda gator. Åker mycket hellre till Köpis trots bensinåtgången.
    Kram mamma

  2. Samma sak drabbade mig…på samma plats. JAg fann dock en automat kvarteret bort…tur jag inte skulle med tåget =O
    Alltså, hur svårt hade det varit med en hänvisningsskylt????

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.