Nu är det dags

Ställde mig på vågen i morse. Det kom väl inte direkt som en chock att dom ynka kilon jag lyckades bli av med i våras är tillbaka 😕

Inte blev det bättre av den goda kakbuffén som vi fick på Skatteverkets infoträff. Mums, smakade jättebra men nu får det vara nog. Tur att jag fick jobba bort lite på Zumban 😛

Somnade jag? Nej, men måste erkänna att jag blev riktigt trött sista timmen och jag var inte ensam. Det är jobbigt att sitta och lyssna en hel dag. Skatteverket informationsträffar är jättebra och tur nog så var informatörerna bra. Finns inget värre än att lyssna på ett sömnpiller. Dom var 3 stycken idag och den äldsta är en riktigt cool dam som är en bra pratare. Ni fattar vad jag menar va?

Fredag imorgon… igen – I Like!

3 reaktioner på ”Nu är det dags”

  1. Yummie!!! fan att det ska vara så gott med kakor och godis och annat skit……. men som du säger Ewa nu dj..lar ska de bort (kilona alltså) 😛 och zumban är en bra start då man är helt slut efter den det enda jag orkar är att duscha o slänga mig i soffan för att ngn timme senare krypa uppför trappan till sängen 🙂

  2. Jag jagar ständigt mina överflödiga kilon och misslyckas tyvärr alltid…
    Tror jag måste testa GI en gång till.
    GIV MIG STYRKA!!!
    😉

  3. Måste säga att bli av kilon är inte det lättaste…Lägga på sig går betydligt bättre=)Fast försöka kan man ju,gå ner menar jag.Lycka till! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *