Helgen

Ännu en helg och vecka har gått.

Igår åkte Tex till Stockholm och spelade biljard. Jag for runt och städade lite här och där, tvättade och strök med mitt NYA superBRA strykjärn som jag fick i present.

Dagen var ganska gråmulen och trist. Jag skulle lämna Anton hos brorsan A men eftersom jag glömde min mobil hemma så blev det inte så. Anton och jag åkte runt halva Valbo och letade efter Alex. När vi gett upp hoppet och åkte hem igen hade jag 9 (nio) !!! missade samtal på mobilen och samtidigt ringde hemtelefon. Alex skulle tala om att han gått in på Sportis så jag kunde åka dit. Anton bara suckade över sin mamma. Det får bli en annan gång. Jag blev försenad till fotbollen men

Jag traskade ner till fotbollsplanen och tittade på föräldramatchen

Tjejerna vann med 9-8 och det blev många skratt från åskådarna 🙂

Vi åt tacos med Chrille & Milla. Tv´n bjöd på hockey men Milla och jag målade naglar

Jag har en del lack att välja på 😛
Synd att fantasin är lite dålig ibland

Idag har jag inte gjort mycket annat än tillbringat 2 timmar i cafeterian på Sportis och planerat för min tvättstuga.

2 reaktioner på ”Helgen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.