Kyligt

Imorse var det kallt, riktigt kallt. Jag krafsade fram min rattmuff från skuffen och nu sitter den där så rosa och fin 🙂

Det är inte bara kallt på morgonen, det är mörkt oxå. Det börjar bli svårt att se skillnad på kläderna i garderoben. Med tanke på att 98% av kläderna är svarta så är det inte lätt att se nåt i mörkret. Eftersom Tex kliver upp senare än mig kan jag inte dra på strålkastaren så jag funderar på att lägga en liten ficklampa i garderoben. Smart tips från en jobbarkompis.

För övrigt har jag jordens mega-fet-röda finnen på kinden 😕

Oj, nu kom det 2 fina killar in genom dörren…..

2 reaktioner på ”Kyligt”

  1. visst är den skön, muffen, min sitter också på plats nu….. fan va smart med ficklampa, den snor jag direkt 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *