Bettskena

Nu har jag bokat in en tid hos tandläkaren men får vänta ända till tisdag nästa vecka.

I söndags hade jag så djävulskt ont i skallen/nacken/tänderna/käkarna. Jag kunde knappt käka frukost, tugga gjorde liksom ont. Jag bara måste ha fel bett och det kan dom i så fall slipa till.

Tex säger att jag gnisslar mycket så nu har jag lusläst allt jag hittat om tandgnissling/pressning och det stämmer så himla bra. Jag hatar huvudvärk och är SÅ less på att vakna med den.

Jag har en mjuk bettskena (skitäcklig) som jag använder periodvis. Nu ska jag använda den varje dag tills jag får en ny. Jag borde ha en hård men jag tyckte den var så dyr så jag tog en mjuk. Men det är nog värt 4000 spänn om jag blir av med värken. Jag bara hoppas – hoppas – hoppas att den ingår i frisktandvården.

I väntan på tandläkaren ska jag gå på ansikts/skalp massage. Hoppas hon kan få dom stela, ömma käkarna att mjukna lite.

Nog gnällt om det.

————————————————————————

Igår såg jag filmen Vid din sida med Julia Roberts. Jag tycker hon är en fantastisk skådespelerska. Jag har sett filmen förr men det är riktigt bra så jag var tvungen att se hela igen. Precis som tidigare gånger jag sett den ulade jag lite, eller faktiskt mycket. Tårarna bara rann och jag snörvlade och snyftade ordentligt 😛

Om du inte sett den – Se den!

1 reaktion på ”Bettskena”

  1. Ja hjärtat vi får verkligen hoppas att det fixar till sig med ditt huvud 🙂 Jag såg också filmen igår, visst är den helt underbar även jag satt här o grina fast jag har sett den förr 😮

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.