Hon som inte ska…

Jag tar på mig både det ena och det andra för att andra inte vill. Jag menar – nån måste göra det, så då kan väl jag göra det då 😕

Ordförande, sekreterare, lagledare, föräldrarådsrepresentant, you name it.

Varje gång blir jag lika trött på mig själv för att jag tar på mig det. Hur det än är så tar allt tid.

Idag har jag varit på info/utbildning i hur man söker LOK-stöd via idrottonline. Jättebra och smart att rapportera online men det förutsätter att alla uppgifter läggs in på korrekt sätt så det fungerar. Nu har jag inte rättigheter till att göra det vilket gör mig lätt frustrerad för i min värld är det skitenkelt.

Alla människor är olika och bra på olika saker. Alla som ska rapportera kanske inte tycker att det här är lika lätt som jag tycker. När jag då indirekt blir tillfrågad om att göra detta så hör jag mig själv svara:

-Ja jag skulle kunna göra det för 2 lag…

Men vad är det jag säger?

Jag som lovat mig själv att INTE ta på mig några fler uppdrag. Nånstans känner jag att det förenklar för mig själv och jag behöver inte vara beroende av vad andra gör och inte gör.

Det blir nog bra med skottning bara snön kommer (som Larsson säger) 🙂

7 reaktioner på ”Hon som inte ska…”

  1. Tag med mig på nästa möte så kanske jag kan klappa till dig eller nåt när du öppnar munnen ……. eller så blir vi två som säger -men jag kanske kan…. 😛

  2. Ewa…allvarligt..det där måste du bota, på ett eller annat sätt! Jag känner igen mig lite (läs mycket) i det där…för 15 år sedan och har på de senare åren kommit på att andra också kan…och det blir så bra, så bra! Lycka till =)

  3. Ha, Ha, ja men visst är det otroligt =)
    Git – Du är lika som mig *fniss*
    Nina – Har du nåt bra botemedel?

  4. Ja, ett som funkade på mig men inte är att rekomendera,faktiskt! Jag drabbades av en tumör när mina barn var i förskoleåldern, var på väg in i väggen och valde att i princip inte gå utanför dörren förutom till jobbet och kuratorn…det hjälpte….men jag kan lova att det är skönt att inte handen åker upp med automatik när frågor av alla de slag dyker upp!

  5. Det är tur att det finns såna som du, annars skulle idrottssverige stanna av! Men du behöver ju inte göra allt! kramar 😉

  6. Känner igen mig. Men när alla andra är tysta får jag spunk och tar på mig det ena o andra. Men det är ganska kul oxå 🙂 kramis

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *